De show

Op zoek naar een spraakmakende en knallende act voor uw feest of evenement?

The Loving Angels brengen een Feel Good show met een torenhoog glamour gehalte, en trakteren het publiek op een wervelende Soul en Disco Show die letterlijk en figuurlijk van de bühne knalt. De meest populaire dancesongs werden voor The Loving Angels in een nieuw jasje gestoken, en overgoten met een swingende sound!

Een Motown Medley (met oa. Diana Ross & The Supremes Hits), 70s Disco Medley (met oa. Stayin'Alive, Don't Leave Me This Way, Brand New Day) en een latin Medley (met oa. Conga, Let's Get Loud) vormen de ingrediënten voor een swingende 70s 80s DISCO SHOW.

The Loving Angels bewijzen met hun imponerende show dat travestie anno nu op een een smaakvolle en classy manier kan worden gebracht ! Door de sublieme combinatie van hun super vrouwelijke looks enerzijds en de opzwepende Disco- en Soul beats anderzijds weten ze het aanwezige publiek van de eerste tot de laatste seconde volledig voor zich te winnen.

The Loving Angels brengen een feelgood show van ruim 30 minuten, waarbij ze visueel worden ondersteund door 2 danseressen !

Met hun Power Show traden ze op tijdens oa. AmsterdamDiner in de Heineken Music Hall, het Rode Kruis Gala en op diverse podia in het buitenland waaronder Dubai, Parijs, Monaco, Engeland en Duitsland.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden
en prijzen via :E : info@thelovingangels.nl